COW

CowJHminiStrö COW

Helautomatisk spridning av sågspån och hackad halm i liggboxar.
JHminiStrö COW effektiviserar ströarbetet i såväl små som stora stallar och sparar lantbrukaren ett tidskrävande arbete.

JHminiStrö arbetar helt automatiskt och strör ut ett jämnt nytt lager av strö flera gånger dagligen.

JHminiStrö används för sågspån och finhackad halm, komplett med spridartallrikar, laddningsapparat och kontaktskena, rostfri upphängning, styrprogram och mjukstart.

Ströroboten kan hämta material från upp till 4 olika typer av magasin, bilden visar ett 5 m3 magasin för hackad halm och sågspån..

Cow-1 Cow-2 Cow-3
Specifikationer:
Anläggningen kräver liten plats
Justerbar spridarbredd 1-5 m
Framdrivning 2-30 m/min.
Batteridrift 24 V
Minimalt underhåll
Kapacitet 1000 kor
Hackad halm och sågspån
Enkelt handhavande
9 olika banor med upp till 10 olika sektioner
Kan strö automatiskt 8 gånger per dag per bana
Automatisk ändring av mängder
Totalvikt endast c:a 100 kg
Mått (1950 mm x 750 mm x 1050 m

JHminiStrö SAND

Sand

Helautomatisk spridning av sand i liggboxar.JHminiStrö SAND effektiviserar ströarbetet i såväl små som stora stallar och sparar lantbrukaren ett tidskrävande arbete.Systemet är anpassat till slaktsvin/suggor i boxar samt galtstallar.Montering i befintliga stallar utan att förstärkning av takstolar eller tak måste göras.JHminiStrö arbetar helt automatiskt och strör ut ett jämnt nytt lager av strö flera gånger dagligen. JHminiStrö används till sågspån och finhackad halm. Levereras exklusive spridartallrikar, inklusive laddningsapparat och kontaktskena, rostfri upphängning, styrprogram och mjukstart.

Sand-1 Sand-2 Sand-3

Specifikationer:
Anläggningen kräver liten plats
Justerbar spridarbredd 1-5 m
Framdrivning 2-30 m/min.
Batteridrift 24 V
Minimalt underhåll
Kapacitet 1 mini Big bal per dag
Hackad halm och sågspån
Arbetsbesparande
12 olika banor
Startar automatiskt upp till 8 gånger per dag
TTotalvikt mindre än 100 kg

FIBER_1

JHminiStrö FIBER

Helautomatisk spridning av fiber i kostallsbås.JHminiStrö FIBER är ett helautomatiskt datastyrt spridarsystem för spridning av fiberfraktion i kostallsbås.Fiberfraktionen sprids ut direkt från en separationsanläggning som kontinuerligt separerar gödsel till en flytande del och en fast del (fiberfraktion).Strömaterialet utvinns av den gödsel som produceras i stallen och återanvändningen kan ge en betydande vinst, då arbetet med och inköp av strömaterial kan sparas in.

FIBER_2JHminiStrö FIBER sprider ut fibern kontinuerligt i tunna lager, vilket medför att fibern hinner torka upp innan nästa lager sprids ut. Detta har betydelse för bakterietillväxten som är väsentligt mindre vid spridning med JHminiStrö FIBER, än när fibern lagras och körs in i stora högar.Maskinen är upphängd i en skena som normalt kan monteras i alla stalltyper utan att förstärkning av takstolarna måste göras elelr ändringar i stallinredningen.JHminiStrö FIBER är programmerad så att den memorerar hur långt ut den nådde. När vagnen är tom, kör vagnen tillbaka till påfyllningsstationen för automatisk påfyllning. Därefter fortsätter den med att sprida ut fibern från det ställde där den blev tom.