Key Account Manager till MAFA i Ängelholm.

Arbetsbeskrivning.

I Ängelholm hittar du det familjeägda bolaget MAFA som sedan 70-talet producerar och levererar silos till våra kunder i Norden och Europa. Vi går in i en expansiv fas och förstärker vår försäljningsorganisation med en senior säljare. 

Som Key Account Manager kommer du ha en avgörande roll för MAFAs tillväxt. I rollen arbetar du mot befintliga och potentiella kunder i norra Europa. Du ansvarar för försäljning av våra produkter gentemot lantbruk, industri och bioenergi. Här får du ett brett ansvar i att driva försäljningen genom att utveckla och underhålla befintliga affärsrelationer och utveckla nya. 

Är du en erfaren teknisk säljare med ett starkt driv och vill vara med på vår tillväxtresa? Då är detta rollen för dig!

Ansvarsområde.

I rollen som Key Account Manager har du det övergripande kundansvaret, både för bearbetning av nya och vård av befintliga kunder. Du arbetar proaktivt med att bredda och utveckla affärer ute hos kunden. Rollen kommer att ha fokus på våra kunder i norra Europa vilket gör att du kommer att resa regelbundet i tjänst. 

Med stor affärsmässighet tar du helhetsansvaret för våra större kunder där du analysera och identifiera kundens utvecklingspotential samt nyckelpersoner och tar fram strategier samt aktiviteter för det fortsatta samarbetet. Du tar ansvar för förhandling, affärsfrågor, avtalsfrågor, leveranser och säkerställer administration kring affärer och projekt som rör kunden.
Samtidigt säkerställer du ett målinriktat arbete med ansvar för din egen pipeline och driver prospektering, mötesbokning och förhandling för att säkerställa tillväxt. 

 •  Efterleva uppsatta mål kopplat till försäljning och framtagning av dessa i samråd med försäljningschef
 •  Bearbeta våra befintliga och potentiella affärsrelationer
 •   Uppföljning och utvärdering av genomförda leveranser
 •   Avtalshantering med befintliga och nya kunder
 •   Kartlägga, analysera och utveckla din marknad
 •   Säkerställa en god affärsrelation med kund

Kvalifikationer.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en senior säljare med flera års erfarenhet av teknisk försäljning B2B. Du har ett starkt kundfokus och är en naturlig kommunikatör som har lätt för att möta människor på alla företagsnivåer. Du planerar och strukturerar din egen tid och du arbetar utifrån en egen budget med att definiera och genomföra rätt aktiviteter får att nå uppsatta mål.

Krav
 •  Slutförd eftergymnasial utbildning inom business eller finance, alternativt på annat sätt förvärvat likvärdig kunskap
 •   Flerårig erfarenhet av teknisk försäljning B2B
 •   Erfarenhet av att ha arbetat med långa säljcykler 
 •   Mycket goda datorkunskaper 
 •   Flytande svenska och engelska, både i tal och i skrift 

Meriterande

 •   Erfarenhet av försäljning inom stålindustrin
 •   Erfarenhet från försäljning mot plastindustri, lantbruk eller biobränsle
 •   Erfarenhet av internationell försäljning 
 •   Annat europeiskt språk, tyska eller danska

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Ansökan.

2021-08-15, urval och intervjuer kommer att ske efter vecka 31 pga semesterperiod. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar MAFA med Randstad. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Therese Roos, therese.s.roos@randstad.se

Mm mafa i Ängelholm ab.

MAFA har lång erfarenhet och tradition av silotillverkning och materialhantering av bulkvara. Vi tillverkar allt för lagring av foder, träpellets och plastgranulat. Vi erbjuder också lösningar som kan skräddarsys för respektive kund. Vi nyttjar modern produktionsteknik och vår personal har kompetensen att producera allt från en serieproducerad silo till en skräddarsydd specialanläggning inom marknadsområdena lantbruk, industri och bioenergi. MAFA är marknadsledande i Sverige och mer än 50 % av tillverkningen går på export. Idag är vi leverantör av såväl enskilda delar som kompletta systemlösningar med allt från projektering till montering.

https://www.mafa.se

Namn: Therese roos
Mail: therese.s.roos@randstad.se

2021-08-15 

LinkedIn
Facebook
Email

Skicka in ansökan