...

Storsäcksfyllare

MAFA’s storsäcksfyllare finns i flera grundvarianter – med ett stort urval av tillbehör för att kunna anpassas till alla kundbehov. Alla maskinsystem är byggda med hög kvalitet, för att hålla lång drifttid.

Storsäcksfyllare

MAFA har erbjudit lösningar för bulkprodukter sedan 70-talet, och är idag marknadsledande i Sverige. Vi erbjuder kundanpassad pulverhanteringsutrustning. Flagskeppsmodellerna inom Bagmaster-serien är framtagna för en god och ergonomiskt korrekt arbetsmiljö.

MAFA är idag marknadsledande i Sverige och mer än 50 % av tillverkningen går på export. Vi är leverantörer av såväl enskilda delar som kompletta systemlösningar. 

Det mesta tillverkas i vår egna fabrik i Ängelholm, Skåne. 

MAFA Bagmaster TF III

TF III är storsäcksfyllaren för 1-, 2- och 4-öglesäckar. TF, som står för tube filler, är flexibla fyllare som uppfyller de flesta behov.

Flexibiliteten hos denna storsäckfyllare gör att den kan anpassas för att klara fluidiserade material och material med andra svåra egenskaper. Om säckhöjden tillåter så krävs ingen operatörs-plattform vilket underlättar för operatören och kräver liten lokalyta. Genom det slutna fyllnings-systemet uppnås en dammfri och ergonomisk omgivning för operatören.

Storsäcksfyllaren kan levereras i olika modeller, från enkel basmodell TF III BASIC med kapacitet på 15-25 säckar/h, till en mer avancerad anläggning TF III ADVANCED med hög kapacitet. MAFA kan även leverera TF III TWIN och TF III TELESCOPIC.

Bagmaster TF III kan fås i normalstål, rostfritt stål, ATEX-klassat, livsmedelsgodkänt mm.