...

Storsäckstömmare

MAFA’s storsäckstömmare finns i flera grundvarianter med ett stort urval av tillbehör för att kunna anpassas efter ditt behov. Alla storsäckstömmare är byggda för att hålla enastående kvalitet och hållbarhet. 

Storsäckstömmare

MAFA har erbjudit lösningar för bulkprodukter sedan 70-talet, och är idag marknadsledande i Sverige. Erfarenheten vi erhållit oss, gör att vi vet hur du vi kan anpassa bulkhanteringsutrustning efter tommare för transport, dosering, siktning, och blandnings av olika typer av bulkprodukter.

 

MAFA är idag marknadsledande i Sverige och mer än 50 % av tillverkningen går på export. Vi är leverantörer av såväl enskilda delar som kompletta systemlösningar. 

Det mesta tillverkas i vår egna fabrik i Ängelholm, Skåne. 

MAFA Bagboy Hygien Gen. II

Smart arbetsflöde där operatören slipper damning – tack vare ett kapslat system. Kan bland annat användas för livsmedel, läkemedel och andra applikationer där helt dammfri tömning krävs t.ex. vid hantering av giftiga preparat.

Storsäckstömmaren tömmer hela säckinnehållet genom stossträckning, säckvibrering och eventuellt säckknådning. Tömmaren kan även enkelt hanteras genom funktionalitet som evakuerar luften.

MAFA Bagboy Oneway & Universal

Finns i två utförande: för engångssäck eller en universell för alla säcktyper. Utrustas med två knivar som skär upp botten på säckarna. Åttakantig form för en optimerad lutning för tömning.

Storsäckstömmaren kan utrustas med flera olika tillbehör, så som, storsäcksokar, vibratorer, vågsystem etc.

Bagboy universal storsäckstömmare

MAFA Bagboy Hatch

Baboy Hatch är anpassad för säckar med tömningsstos Operatören öppnar en lucka och knyter upp tömningsstosen och stänger sedan lika enkelt. Bagboy Hatch kan utrustas med ett irisspjäll så att säcken kan plockas bort från tömmaren halvfull. Storleken på lucka och rör anpassas till säcken så att det är tätt nog att förhindra damning.

Storsäckstömmare